Novak Đoković Stefan Đoković / Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčani - Antena Zadar - Nakon servisa mladog nijemca, linijski sudac je pokazao aut.

Novak Đoković Stefan Đoković / Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčani - Antena Zadar - Nakon servisa mladog nijemca, linijski sudac je pokazao aut.. Novak đoković vrijeme u izolaciji provodi s porodicom. Novak djokovic was born on may 22, 1987 in belgrade, serbia, yugoslavia. Mali stefan već oborio svetskog broja jedan na travu (video). Novak đoković savladao je džeka drejpera 3:1 (4:6, 6:1, 6:2, 6:1) u prvom kolu vimbldona. Stefan je prekinuo novakov trening, a onda mu je tata ispunio najneobičniju najveću želju (foto).

Novak đoković se je rodil 22. Najbolji teniser sveta novak đoković trenutno je u dubaiju u kojem igra novi turnir posle osvajanja australijan opena, a vreme između napornih treinga i. Njegov sin, otkriva đoković, još ne razume najbolje njegovu profesiju i ne zna da mu je tata jedan od najboljih tenisera svih vremena i apsolutna svetska zvezda. Stefan, tara i jelena napravili divan doček iznenađenja novaku: Nakon servisa mladog nijemca, linijski sudac je pokazao aut.

Who is Novak Djokovic's wife? Jelena returns to Wimbledon ...
Who is Novak Djokovic's wife? Jelena returns to Wimbledon ... from i2-prod.mirror.co.uk
Odveo ga je u prirodu gde su zajedno posmatrali lepote jezera i crne labudove. Od loptica iscrtali prelepu poruku. Ovo je jedan od tri najveća meča koje sam odigrao u životu. Đoković trenutno pauzira zbog povrede lakta, pa se trudi da što više vremena provede sa svojim sinom stefanom. Đoković je u finalu rolan garosa! Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Mali stefan već oborio svetskog broja jedan na travu (video). Nakon servisa mladog nijemca, linijski sudac je pokazao aut.

Mali stefan već oborio svetskog broja jedan na travu (video).

Novak đoković saznao put ka osvajanju vimbldona: Jelena i novak đoković upisali sina stefana u privatnu… 17. Najbolji teniser sveta novak đoković trenutno je u dubaiju u kojem igra novi turnir posle osvajanja australijan opena, a vreme između napornih treinga i. Dečice, ovo je to ostrvo (foto). Oče srdjan in mama dijana sta imela v par je 21. Novak đoković je u prvom kolu vimbldona upisao pobedu protiv britanca džeka drejpera. Jelena đoković odvela taru i stefana na najromantičnije mesto na svetu: Odveo ga je u prirodu gde su zajedno posmatrali lepote jezera i crne labudove. Oktobra 2014 pozdravil svojega prvega otroka, sina po imenu stefan. Stefan jović, plejmejker reprezentacije srbije, kaže da je novak đoković poslao svoje ljekare iz beograda kako bi mu pomogli. Ono što je još važnije, đoković se dodatno učvrstio na poziciji najboljeg tenisera sveta, koju će. Igrao sam fudbal sa njim na ulici i ljudi su prilazili i tražili da se fotografišemo, prepričava đoković jednu anegdotu i nastavlja Prvi tenisač svijeta novak đoković plasirao se u finale roland garrosa u parizu pobijedivši u teniskom klasiku rafaela nadala u četiri seta i nakon četiri sata velike borbe s 3:6, 6:3, 7:6 (4), 6:2.

Stefan jović, plejmejker reprezentacije srbije, kaže da je novak đoković poslao svoje ljekare iz beograda kako bi mu pomogli. Novak đoković je titulom u rimu došao do rekordnog 36. Pored jelene, stefana i tare sedeo je i novakov otac srđan đoković, a društvo im je pravio dramski pisac dušan kovačević. Stefan, tara i jelena napravili divan doček iznenađenja novaku: Ona je potom pala na.

STEFAN PROSLAVIO TATINU POBEDU: Novak Đoković osvojio ...
STEFAN PROSLAVIO TATINU POBEDU: Novak Đoković osvojio ... from nadlanu.com
Novak đoković se je rodil 22. Novak đoković je titulom u rimu došao do rekordnog 36. Stefan je moj najdragoceniji trofej. Đoković je i rimu osvojio peti trofej u 'večnom gradu'. Novak đoković, rojen leta 1987 v tenisu, je začel igrati tenis pri 4 letih, v nemčijo pa so ga poslali pri trinajstih letih. Njegov sin, otkriva đoković, još ne razume najbolje njegovu profesiju i ne zna da mu je tata jedan od najboljih tenisera svih vremena i apsolutna svetska zvezda. Najbolji teniser sveta novak đoković trenutno je u dubaiju u kojem igra novi turnir posle osvajanja australijan opena, a vreme između napornih treinga i. Trenutak koji će pamtiti celog života:

Dečice, ovo je to ostrvo (foto).

See more ideas about novak đoković, novak djokovic, tennis. Tako su jednom treningu srpskog igrača prisustvovali njegova supruga jelena i trogodišnji sin stefan. Đoković ist die aktuelle nummer 1 der weltrangliste und beendete die rekordzahl von sechs saisons. Od loptica iscrtali prelepu poruku. 32,137 likes · 3,197 talking about this. Najbolji teniser sveta novak đoković plasirao se u četvrtfinale rolan garosa, pošto je pobedio karena hačanova sa 6:4, 6:3, 6:3. Prvi tenisač svijeta novak đoković plasirao se u finale roland garrosa u parizu pobijedivši u teniskom klasiku rafaela nadala u četiri seta i nakon četiri sata velike borbe s 3:6, 6:3, 7:6 (4), 6:2. Mladi britanac predstavljao je lak zalogaj za prvog tenisera sveta, koga u narednom kolu čeka duel sa južnoafrikanem kevinom andersonom. Novak đoković je u prvom kolu vimbldona upisao pobedu protiv britanca džeka drejpera. Pored jelene, stefana i tare sedeo je i novakov otac srđan đoković, a društvo im je pravio dramski pisac dušan kovačević. Đoković junior nije izašao na teren bez svog reketa. Ono što je još važnije, đoković se dodatno učvrstio na poziciji najboljeg tenisera sveta, koju će. Novak uči sina od malih nogu pravoslavlju i značaju vere i zajednice!

Mladi britanac predstavljao je lak zalogaj za prvog tenisera sveta, koga u narednom kolu čeka duel sa južnoafrikanem kevinom andersonom. Novak đoković je u prvom kolu vimbldona upisao pobedu protiv britanca džeka drejpera. Stefan je prekinuo novakov trening, a onda mu je tata ispunio najneobičniju najveću želju (foto). Ona je potom pala na. Stefan, tara i jelena napravili divan doček iznenađenja novaku:

Novak Djokovic papa van zoontje Stefan | Tennis | Sport | HLN
Novak Djokovic papa van zoontje Stefan | Tennis | Sport | HLN from images1.persgroep.net
32,137 likes · 3,197 talking about this. Kako je ranije naveo, srećan je što je više vremena sa djecom. He is an actor and producer, known for the game changers (2018), wimbledon official film 2015 (2015) and french open live 2016 (2016). Jelena i novak đoković upisali sina stefana u privatnu… 17. Novak djokovic was born on may 22, 1987 in belgrade, serbia, yugoslavia. Zašto stefan đoković nije mogao da bude za vreme finala na tribinama, nego su ga doveli tek kad je. Trofeja na masters turnirima, a sa 33 godine postao je i najstariji šampion „večnog grada. Mali stefan već oborio svetskog broja jedan na travu (video).

Đoković je i rimu osvojio peti trofej u 'večnom gradu'.

Đoković ist die aktuelle nummer 1 der weltrangliste und beendete die rekordzahl von sechs saisons. Novak đoković vrijeme u izolaciji provodi s porodicom. Kako je ranije naveo, srećan je što je više vremena sa djecom. Njih dvojica zajendo uživaju u svakom trenutku, a tata nole se postarao da stefanu ne bude ni malo dosadno. Stefan je moj najdragoceniji trofej. Oče srdjan in mama dijana sta imela v par je 21. Stefan je prekinuo novakov trening, a onda mu je tata ispunio najneobičniju najveću želju (foto). Zašto stefan đoković nije mogao da bude za vreme finala na tribinama, nego su ga doveli tek kad je. Đokovići nastavljaju da obilaze sela po srbiji. Novak đoković je titulom u rimu došao do rekordnog 36. Jelena i novak đoković upisali sina stefana u privatnu… 17. Novak uči sina od malih nogu pravoslavlju i značaju vere i zajednice! Od loptica iscrtali prelepu poruku.

Novak đoković, rojen leta 1987 v tenisu, je začel igrati tenis pri 4 letih, v nemčijo pa so ga poslali pri trinajstih letih novak đoković. Ovo je jedan od tri najveća meča koje sam odigrao u životu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook